O a ituaiga eseese o ATV

itulau_fanua

Ituaiga eseese o ATV
O le atv po'o le ta'avale uma o se ta'avale e leai se auala tele e ofoina atu le saoasaoa ma le fiafia e le pei o isi.
E tele fa'aoga mo nei ta'avale e tele fa'amoemoega - e amata mai i luga o le alatele i luga o fanua matala e fa'aogaina mo galuega fa'atatau i galuega, ATV e fa'afaigofie ai le fa'atinoina o galuega eseese i nofoaga eseese.
Ona o le lauiloa tele o le atv, o loʻo i ai ituaiga eseese o atv i luga o le maketi, ma o le a matou faʻavasegaina le ATV e faʻapea.

1,Taaloga ATV

E lelei atoatoa mo tagata su'esu'e fa'afiafiaina ma fa'atauva'a adrenaline, o le ta'aloga ATV ua faia mo se malaga ofoofogia.Faatasi ai ma le saoasaoa atoatoa ma le lamolemole liliu, o nei masini saosaoa o se miti ua taunuu mo soʻo se tagata faimalaga.
O Yamaha, Suzuki, ma Kawasaki o nisi ia o ta'uta'ua faufale o ta'aloga ta'aloga ATV ma le malosi o le afi mai le 200cc i le 400cc.E le gata i lea, afai o oe o se avetaavale poto, o lenei ituaiga ATV e mafai ai ona e iloa le fiafia atoatoa o le tuʻufaʻatasia o le saoasaoa ma le adrenaline.

2, ATV aoga

Utility quads po'o ATVs na mamanuina mo galuega sili atu ona aoga ma fa'atatau i galuega.O nei ituaiga o ATV e masani ona faʻaaogaina mo galuega mamafa, e pei o le suotosina tatala ma galuega faʻatatau i uta.
Faatasi ai ma tulaga faʻatapulaʻa faʻamalolo ma afi malolosi, o nei ATV e mafai ona taʻavale i soʻo se laufanua malosi, e aofia ai maa uʻamea ma nofoaga maupuʻepuʻe.O nisi o ATV sili ona lelei e faia e Yamaha ma Polaris Ranger ma afi mai le 250 i le 700cc.Linhai e taulaʻi i lenei ituaiga ATV, LINHAI PROMAX faasologa, M faasologa o se filifiliga sili.

LINHAI PROMAX

3, ATV i autafa

O fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'i e 'ese'ese ituaiga ATV pe a fa'atusatusa i isi fa'ata'ita'iga.O le upu "tafa'atasi" e mafua ona o le mea moni o le taavale e lua nofoa pito i luma e tuʻu faʻatasi.O nisi fa'ata'ita'iga e iai fo'i le avanoa e lua nofoa pito i tua.
E le pei o ituaiga e lua o loʻo taʻua i luga, o nei ATV o loʻo i ai se uili faʻataʻitaʻi nai lo faʻamau masani.O lona uiga o le taʻavale e tuʻuina atu i pasese se poto masani e pei o le taʻavale.O nei ATV e sili atu ona fetaui mo le tele o auala i fafo ma e mafai ona faʻaogaina i le kiona, faʻamaʻi, ma toafa.T-BOSS oloa o le a e maua ai se poto masani atoatoa.

LINHAI T-BOSS

4,Autalavou ATVs

Fuafua mo tamaiti ma talavou, o nei ATV e lelei tele mo tamaiti laiti o loʻo fia alu ese mai auala.O foliga saogalemu o le afifi, lea ua mamanuina le ATV i se auala, faʻamautinoa le puipuiga a le tagata tietie i taimi uma.

Faatasi ai ma afi e amata mai i le 50cc i le 150cc, o nei ATV o se manatu malie e mafaufau i ai mo tupulaga talavou e mananao e tafafao ma a latou uo, pe a e tietie i le linhai Youth ATVs, ma le saogalemu i lou mafaufau.


Taimi meli: Nov-06-2022
Matou te ofoina atu auaunaga sili ona lelei ma atoatoa mo tagata faatau i Laasaga uma o le Ala.
Ae e te le'i oka Fai Taimi Moni Fesili Mai.
su'esu'e nei

Auina mai lau savali ia i matou: